Toe aan een schone lei?
Kies voor de methode van de Jacobsladder!

PrevoConsultancy maakt bij haar werkwijze gebruik van de ‘Jacobsladder’ waarin uw situatie centraal staat.

De methode van Marijke Habernickel leert u uw verleden een plaats te geven en er voorgoed mee af te rekenen. Het geeft handvaten voor een probleemoplossend vermogen en vernieuwt uw omgang met problemen en stress.

Zo kunt u weer gaan bouwen aan uw toekomst én uw dromen realiseren.

De Jacobsladder werkt stap voor stap.

Uw situatie en de problemen waarmee u zit staan centraal. Samen stellen we dan een plan van aanpak op en maken hiervoor gebruik van verschillende soorten kennis en methoden. De Jacobsladder is uniek omdat er geen jarenlange therapie nodig is: na de 2e fase hebt u meestal al vat op uw situatie.

Fase 1– de rode draad: we kijken samen naar die zaken die u hebben gevormd. Al uw ervaringen, opvoeding, milieu en bijvoorbeeld de schooltijd hebben u gemaakt tot wat u vandaag de dag bent. In deze fase maken wij u bewust van hoe dit werkt en hoe u dit een plek kunt geven. Onze methode helpt u zodoende schoon schip te maken.

Fase 2– doelen stellen: wij helpen u met het stellen van doelen waar u in gelooft. Als u weet waar u heen wilt, kunt u de Jacobsladder gebruiken om een plan te maken en uw doelen te bereiken. Alles wat u doet is van invloed op uw toekomst, ook kleine, simpele veranderingen.

Fase 3– effectief leren zijn: het is de kunst om adequaat te handelen en effectief te communiceren wanneer het leven uw aandacht vraagt of u in een moeilijke situatie doet belanden. De Jacobsladder helpt u problemen op te lossen, zodat u de weg kunt banen naar een nieuwe toekomst.

Fase 4– evaluatie: we kijken of alles volgens plan gaat. Mocht dit niet het geval zijn, dan sturen we bij.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat u allemaal kunt bereiken met de Jacobsladder? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of voor een afspraak.

U kunt bellen naar 085-8882418 of via het contactformulier op deze website een bericht sturen. Wij beantwoorden graag uw vraag.

Adresgegevens

PrevoConsultancy

  • Hogendijk 21 Zaandam
  • 085-8882418
  • info@prevoconsultancy.nl
  • www.prevoconsultancy.nl

Volg Atelier Marijke op Facebook

Ontvang onze nieuwsbrief