Marijke_Habernickel_Tineke

De laatste exemplaren van de 2e druk zijn nu te koop voor slechts €.15,-  + €.2,-  verzendkosten.

Als u het boek zelf wil ophalen in Zaandam maak dan eerst even een afspraak via 06-16807659. Uiteraard vervallen dan de verzendkosten.

In het boek wordt op een eenvoudige manier beschreven hoe De Jacobs Ladder helpt gezinnen of individuen een nieuwe weg in te slaan, omdat het concept van De Jacobs Ladder een prachtig middel is om je roer om te gooien. Kort, maar krachtig en uniek. Een langdurige therapie is dan ook niet nodig.

Lees de reacties van Prof. Dr. L.W.C. Tavecchio, Dr. Inge van der Weijden en Pamela de Jong hieronder.

Spreekt dit je aan? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Voor meer informatie over het boek zie: http://www.helpmijngezinverzuipt.nl

marijke3
 

Drs. Marijke Habernickel-Jacobs heeft pedagogiek gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en werd master in Management and Innovation in Nijmegen. Ze noemt zichzelf ontwikkelaar. Jarenlange praktijkervaring heeft ertoe geleid, dat zij deze eigen therapie heeft ontwikkeld. Zij heeft deze “De Jacobsladder” genoemd. Het boek hierover werd in 2013 gepresenteerd.

JacobsladderLiggendGoed
De kracht van de Jacobs Ladder is niet alleen, dat ieder mens als een uniek persoon een op maat gesneden concept aangeboden krijgt, maar ook dat hij of zij gecoacht wordt met behulp van alle wijsheid uit de grote hoeveelheid van wetenschappelijke visies en technieken. Al die wijsheid wordt toegepast in de door mij ontwikkelde therapie De Jacobs Ladder. Met dit concept kan op iedere vraag van de cliënt de therapie aangepast worden zonder dat er afbreuk gedaan wordt aan de wetenschappelijke waarde ervan. Het aanleren van ‘copinggedrag’ vormt een belangrijk onderdeel van deze therapie.
 

Een aantal recensies van het boek.

“Marijke Habernickel neemt haar cliënten met behulp van De Jacobsladder mee op een zoektocht naar krachten en oplossingsstrategieën die kunnen leiden tot herstel. De in het boek opgenomen casuïstiek is inzicht gevend en boeiend beschreven. Een inspirerend boek, dat ik met waardering en plezier heb gelezen.”

Prof. Dr. L.W.C. Tavecchio, Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen Afd. Pedagogiek, Onderwijskunde & Lerarenopleiding, Amsterdam.

“De Jacobsladder is een positief en praktisch coachende therapie dat zich focust op de kracht van het individu. De drie casussen zijn levendig en treffend neergezet. Het boek is prachtig geïllustreerd met kunstwerken van de auteur zelf. Zij heeft een overduidelijke passie voor haar vak en een hart voor de medemens. Het prikkelt tot lezen. Een inspirerend en leerzaam boek!”

Dr. Inge van der Weijden, onderzoeker aan de faculteit Sociale Wetenschappen van de Universiteit Leiden.

“Nooit heb ik mij patiënt bij Marijke gevoeld, maar een mens met hulpvragen. Gedurende de klim op de Jacobsladder wist ik precies waar ik stond en hoever ik al was gekomen. Dit gaf zelfvertrouwen en overzicht. Aangekomen bij stap 10 had ik het verleden geaccepteerd, het heden inzichtelijk gemaakt door mijn valkuilen in het verleden en het plan van aanpak opgesteld. Klaar om met trots de laatste stap te zetten: Sta 10, mijn toekomst!”

Pamela de Jong, ex-cliënte.

Deel met anderen:

Reageer

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Adresgegevens

PrevoConsultancy

  • Hogendijk 21 Zaandam
  • 085-8882418
  • info@prevoconsultancy.nl
  • www.prevoconsultancy.nl

Volg Atelier Marijke op Facebook

Ontvang onze nieuwsbrief