PrevoConsultancy uit Zaandam is een bureau dat u helpt door Therapie en Coaching. Dit kan individueel of in groepsverband gebeuren, voor persoonlijke én zakelijke doeleinden.

Het complete dienstenpakket van PrevoConsultancy bestaat uit:

Therapie

Coaching

Individueel of in groepsverband (speciaal voor bedrijven)

Denk aan het opzetten van een plan ‘Waar sta ik over 3 jaar?’ of het opzetten van een onder­nemers­plan.

Business Management and Innovation

Bijvoorbeeld bij veranderingsprocessen in uw bedrijf, voor teambuilding, om de kwaliteiten van medewerkers optimaal inzetten, conflicthantering, ziekteverzuim terugdringen.

Wat wilt u weten?

Marijke Habernickel werkt als therapeut, be­ge­lei­der en coach onder de naam ‘PrevoConsultancy’.

PrevoConsultancy bestaat al sinds 1990. Hiernaast heeft Marijke vele jaren een bestuurlijke functie vervuld in de gezondheids­zorg. Ze is onder andere be­trok­ken geweest bij nieuwbouw, reno­vatie, sluiting van instellingen en verander­management. In september 2013 is haar boek ‘Help, mijn gezin verzuipt!’ verschenen. In dit boek wordt onder andere de door haar ontwik­kelde therapie ‘de Jacobs ladder‘ behandeld.

Marijke heeft de opleidingen gevolgd:

  • Sociale Pedagogiek”, Universiteit van Amsterdam, specialisatie ‘Preventie en Voorlichting’
  • Bedrijfskunde TIAS, Tilburg
  • Master of Management and Innovation, Universiteit Nijmegen
  • Hypnotherapie, Hypnal België

De Jacobs Ladder

De Jacobs Ladder is een kortlopende therapie. Uniek aan deze methode is dat het u leert hoe u nieuwe situaties het hoofd kan bieden en hoe u effectief gedrag eigen kan maken. Hierdoor bent u beter in staat problemen op te lossen.

In het leven gebeurt er altijd wel iets wat uw aandacht vraagt of wat u in een moeilijke situatie plaatst. Dit vraagt om adequaat handelen en effectief communiceren. Wat moet u doen? Welke beslissing neemt u? Bedenk dat nietsdoen ook een besluit is. Alles wat u doet, heeft gevolgen voor uw toe­komst.

Meer weten over de Jacobs Ladder?

Bekijk onze 'Werkwijze'

Kijk verder

Nooit heb ik mij patiënt bij Marijke gevoeld, maar een mens met hulpvragen. Gedurende de klim op De Jacobs Ladder wist ik precies waar ik stond en hoe ver ik al was gekomen. Dit gaf zelfvertrouwen en overzicht.

Pamela de Jong, ex-cliënte
Boek Help Mijn Gezin Verzuipt - Marijke Habernickel

De hoeksteen in onze samenleving, het gezin, is enorm veranderd. Vader en moeder hebben plaats moeten maken voor samen­ge­stel­de – multicomplexe gezinnen; alleen­staande vaders of moeders, homo of lesbische ouders. Elk gezin heeft zijn eigen vragen en problemen.

Aan de hand van drie voorbeelden vertelt het boek ‘Helpt Mijn Gezin Verzuipt’ van Marijke Habernickel over problemen waar moderne gezinnen tegenwoordig mee te maken heb­ben. Met de door haar ontwikkelde methode ‘de Jacobs Ladder’ geeft Marijke ons een nieuwe basis om problemen aan te pak­ken.

Adresgegevens

PrevoConsultancy

  • Hogendijk 21 Zaandam
  • 085-8882418
  • info@prevoconsultancy.nl
  • www.prevoconsultancy.nl

Volg Atelier Marijke op Facebook

Ontvang onze nieuwsbrief