Therapie

PrevoConsultancy biedt de volgende therapieën:

Voor al deze therapieën geldt dat u snel wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek. Normaal ge­sproken gebeurt dit binnen één week. We nemen meteen alle tijd voor u, elk gesprek duurt minstens 1 ½ uur. Zo heeft u ruimschoots de tijd uw verhaal te doen en hoeft u niet te wachten op een volgende afspraak. Jarenlange therapie is bij PrevoConsultancy niet nodig!

Marijke Habernickel van PrevoConsultancy vindt dat ieder individu uniek is en daarom een thera­pie moet krijgen die geheel afgestemd is op zijn of haar situatie. Hierbij maakt ze gebruik van alle bekende weten­schappelijke theorieën. Zij is overigens wars van het plakken van etiketten als ADHD etc.

Op zijn sterfbed zei professor Léon Eisenberg dat ADHD een verzonnen ziekte was. Natuurlijk een extreem druk kind bestaat. Van belang is te kijken wat je eraan kan doen. Waarom is een kind zo druk? Achterhaal de oorzaak en maak een plan van aanpak. Doe er iets aan!

Met behulp van de door haar ontwikkelde ‘De Jacobs Ladder‘ gaat Marijke terug naar de kern van het probleem. Dit probleem krijgt een plaats en ze leert u ermee om te gaan. Om in de toekomst niet meer terug te vallen in uw oude gedrag stelt Marijke samen met u een plan van aanpak op zodat u tijdig problemen kunt signaleren en voorkomen.

Maak nu een afspraak

Adresgegevens

PrevoConsultancy

  • Hogendijk 21 Zaandam
  • 085-8882418
  • info@prevoconsultancy.nl
  • www.prevoconsultancy.nl

Volg Atelier Marijke op Facebook

Ontvang onze nieuwsbrief