PrevoConsultancy helpt u weer meer aan uzelf te denken.
Iedereen zit wel eens ‘vast’. PrevoConsultancy helpt u als personal coach om u zich weer vrij te laten voelen in uw kracht zodat u het heft weer in eigen hand kunt nemen!

Hebt u wel eens het gevoel dat u stilstaat of vastgelopen bent? Misschien wordt u iedere ochtend toch niet helemaal lekker wakker? PrevoConsultancy is dan graag uw personal coach. Wij helpen u bij de stimulatie van uw ontwikkelingen en kunnen u helpen uzelf te hervinden.
Dit is bijvoorbeeld mogelijk bij een burn-out, maar ook voor praktische ondersteuning bij de dagelijkse gang van zaken.

Wij doen dit door u te leren om op een open en eerlijke manier naar uzelf te kijken. Wie bent u nu echt? Waarvoor deed u het ook allemaal weer? Dit ligt misschien erg voor de hand, maar u zult zich verbazen over hoe veel mensen met dit soort levensvragen te kampen hebben.
Wij helpen u (opnieuw) inzicht te krijgen in waar uw kansen en sterke punten liggen. Zo bewerkstelligen wij groei en balans in uw huidige situatie.

De personal coach van PrevoConsultancy in Zaandam laat u ontdekken wat u positieve energie geeft en waar uw krachten liggen. Wij zijn er voor iedereen die op wat voor manier dan ook wil groeien, persoonlijk en/of professioneel. Misschien hebt u zelf al wat ideeën. Wilt u bijvoorbeeld weer eens minder gedachten in het hoofd hebben? Bent u het geloof in uw dromen verloren? Wilt u weer ‘aan de slag’ en heeft u een frisse kijk nodig op uw strategie? Wilt u van het hebben van ideeën naar het ook uitvoeren van die ideeën?
Wij helpen u met doorslaggevende keuzes die ook echt een verandering teweeg brengen. Samen werken we ernaartoe om u weer vrij te voelen.

Dus als u behoefte hebt aan een personal coach in Zaandam, wacht dan geen moment en neem direct contact op via 085-8882418. U kunt ook een bericht sturen via het contactformulier hiernaast. Wij zijn altijd geïnteresseerd in uw verhaal en nemen dan ook zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adresgegevens

PrevoConsultancy

  • Hogendijk 21 Zaandam
  • 085-8882418
  • info@prevoconsultancy.nl
  • www.prevoconsultancy.nl

Volg Atelier Marijke op Facebook

Ontvang onze nieuwsbrief